fbpx

Garanții

Am nevoie de service?

Cum trimit?

In cazul in care doriti sa trimiteti produsul la ECOSOLPAN S.R.L  pentru a fi redirectionat catre service va rugam sa urmati cu strictete pasii de mai jos

1.Va rugam sa ne comunicati seria si numarul facturii, data achizitiei, felul produsului si ca produsul dumneavoastra are o problema,

 1. Va rugam sa pregatiti produsul/produsele pentru livrare prin Curier. Orice produs trebuie curatat si spalat ( atentie la pompele pentru hazna ) si golit de benzina si ulei inainte de trimitere. Daca se constata ca produsul nu este curatat, aceste nu mai face obiectul garantiei si clientul va suporta costurile de transport. . Orice produs trimis trebuie sa fie bine ambalat ( recomandam in cutie de carton si protective antisoc) pentru a putea fi transportat in siguranta la noi. In cazul in care se primesc produse lovite, sparte, zgariate, vor fi refuzate la service. In cazul in care produsul nu este bine ambalat, firma de curierat nu isi asuma raspunderea pentru transport!
 1. Contacteaza serviciul clienti la nr. telefon 0372836407. Dupa confirmarea telefonica cu un consultant te rugam sa astepti 2-3 zile pentru ridicarea produsului de curier. Veti fi notificat prin SMS in ziua ridicarii.

Ce trimit?

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar serial), impreuna cu accesoriile aferente si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Cum se solutioneaza problema in service?

1.Repararea

2.Inlocuirea

3.Stornarea produsului defect (credit note) – produsul nu poate fi reparat sau inlocuit – contul clientului va fi creditat (incarcat) cu valoarea initiala din comanda. Comenzile care folosesc partial sau integral sume provenite din operatiuni de creditare vor fi livrate la sediu doar in baza prezentarii unui act de identitate valid. Soldul creat in urma unui Credit Note va fi returnat intr-un cont bancar.

Cat timp sta in service?

Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

Perioada de garantie

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

Transportul

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei este suportata de catre  ECOSOLPAN  S.R.L.  iar expedierea se va face prin intermediul unei firme de curierat, pentru produsele care la vanzare sunt receptionate prin curier. Pentru produsele cumparate direct din magazinul nostru, transportul sau plata transportului pentru service sunt asigurate de catre client . Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar serial), impreuna cu accesoriile aferente, facture fiscal/bon fiscal si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 • Nu ne trimiteți colete pentru service „cu plata la livare” – nu primim astfel de colete.
 • Pentru produsele comandate prin http://www.ecotis.ro si primite prin curier, daca se doreste servisarea acestora, clientul este obligat sa ne anunte de intentia sa, sa ne comunice problema aparuta, seria si numarul facturii fiscale, care produs va face obiectul garantiei. si ECOSOLPAN S.R.L. va demara procedura de service, inclusiv comanda la curier pentru ridicarea produsului care trebuie servisat. Clientul are obligatia doar de a impacheta produsul pe care doreste sa il serviseze, împreună cu originalul sau copia bonului fiscal sau facturii fiscal si sa astepte ca produsul sa fie ridicat de catre curier.

Dupa service

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe un document separat (nota de intrare/iesire), iar acestea se pastreaza impreuna cu certificatul de garantie existent. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

Produsele iesite din perioada de garantie sau cele care nu se incadreaza in termenii si conditiile generale de acordare a garantiei nu intra sub incidenta celor 15 zile de solutionare, termenul fiind de minim 30 zile de la data intrarii in service.

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate si predate centrelor de colectare.

Nu fac obiectul garantiei produsele care:

 1. prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc
 1. au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate
 1. sunt utilizate in conditii neadecvate – tensiuni de alimentare necorespunzatoare, manipulare incorecta, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, software parolat etc.
 1. sau efectuat setari si instalari incorecte
 1. prezinta surse defecte – condensatori sparti
 1. prezinta patrundere de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor
 1. prezinta interventia mecanica sau plastica asupra produselor
 1. au fost conectate sau deconectate in timpul functionarii echipamentelor
 1. in timpul instalarii s-au folosit incorect programele sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale precum si instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate

In cazul in care produsul/produsele trimis/trimise in garantie este unul functional si solicitarea nu este justificata, solicitantul va achita taxele de transport tur-retur si constatarea pentru produse.

 

FORMULAR DE GARANTIE

Factura si certificatul de garantie sunt obligatorii pentru intocmirea cererii de garantie

Shopping Cart
0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golContinua spre magazin
  Scroll to Top
  Call Now Button
  ×